تغذیه الکتریکی
تامین برق فارم با استفاده از برق شهری انجام میگیرد. برای برقرسانی به کابینها، مدارهای تغذیه برق در تابلو یا تابلوهای برق مخصوص به خود سربندی شده است و تجهیزات نصبشده در کابینها به هیچوجه به صورت مستقیم و بدون فیوز به برق شهری متصل نمیشود. پریزهای درون کابین با فاصله استاندارد ۶۵/۳ متر از همدیگر نصب میشوند.
روشنایی فارم استخراج
روشنایی محیط و محل کار، شدت نور محیط فارم حداقل ۵۰ و حداکثر ۱۰۰ لوکس خواهد بود.
کابلکشی
کلیه کابلکشیها با رعایت اصول کابلکشی ساختیافته و رعایت مجموعهای از اصول و روشهای استاندارد انجام شده و خمها و زاویههای مختلف در کابلکشی کابینها رعایت شده است.
پارامترهای محیطی
برای اینکه دما و رطوبت به صورت مستمر در بازه عملیاتی به طور مناسب حفظ گردد، بایستی به طور مستمر به کمک حسگرهای نصب شده در کابین، کنترل شوند تا در صورت بروز نقص استانداردهای زیر، اقدامات مناسب اتخاذ گردد.
- دمای هوا: ۲۰ تا ۲۵ درجه سانتیگراد
- رطوبت نسبی: ۴۰ تا ۵۵ درصد
- حداکثر نرخ تغییر: ۵ درجه سانتیگراد در هر ساعت
اندازهگیری دما و رطوبت توسط حسگرهای نصبشده در فاصله ۵/۱ متر بالاتر از کف کابین انجام خواهد شد.
حفظ دمای مطلوب درون کابینها
به منظور خنکسازی محیط کابینهای ماینر، از شبکه آبرسانی به همراه فنهای متعدد استفاده شده است. در این شیوه نوین و مقرون به صرفه، هوا پس از عبور از شبکهای از لولههای آب سرد، خنک شده و از طریق فنهای دمنده پس از عبور از فیلترهای غبارگیر وارد محوطه کابین میشود و در ادامه پس از عبور از میان ماینرها و خنک سازی آنها توسط فنهای مکنده از محیط خارج میشوند.
جلوگیری از ورود گرد و غبار
هوای مکیده شده از فضای بیرون و دمیده شده به درون کابین، پس از عبور از شبکهای از آب سرد و خنک شدن، از فیلترهای هوایی عبور میکند که در حدود ۹۷٫۸ درصد ذرات غبار را به خود جذب نموده و در نتیجه فضای درون کابین تمیز و خنک باقی خواهد ماند.
سیستمهای رعدگیر و اتصال به زمین
پیرامون سوله یک حلقه اتصال به زمین شامل سیم لخت شماره ۴AWG میباشد که به عمق ۱ متر در زمین فرو رفته و به میلههای فولادی مساندود برای اتصال به زمین به اندازه ۳ متر در ۱۳ میلیمتر که در طول حلقه در هر ۱۲ متر متصل شده است. اسکلت فولادی سوله از طریق نزدیکترین ستون به این حلقه متصل میشود. سیستم مذکور به صورت مستقیم به تجهیزات توزیع برق اصلی شامل همه تابلوهای برق، ژنراتورها، سیستم UPS و ترانسفورماتورها متصل است.
جلوگیری از نفوذ آب
در مرحله اول، سقف سوله به بصورت شیبدار ایجاد شده تا مانع از نفوذ مستقیم آب به کابینها گردد. از سویی دیگر سقف کابینها، سایهبانهای جانبی و نیز حداقل فاصله ۳۵ سانتی کابینهای ماینر از کف سوله جزء دیگر تمهیدات اندیشیده شده برای جلوگیری از نفوذ آب به داخل کابینها و بروز مشکلات احتمالی مانند اتصالی برق میباشد.
دیدگاهی بنویسید