طرح توجیهی پرورش گوسفند پرواری ۱۰۰راسی (word,pdf) سال ۱۴۰۳

طرح توجیهی پرواربندی گوسفند ۱۰۰ راسی (word,pdf) ویرایش سال جدید

محصولواحدمقدار
پشم۸۰۰کیلوگرم
  بره نر گوشتی ۱۰۰راس
کود۳۷تن
زمین مورد نیاز۱,۰۰۰متر مربع
جایگاه مسقف بلوکی۱۳۰
بهار بند۱۶۰
جایگاه انبارمواد کنسانتره   بلوکی۱۸
جایگاه علوفه   بلوکی۱۰
قرنطینه  بلوکی۱۲
زایشگاه  بلوکی۰
حمام ضد کنه  بلوکی۱۰
خانه کارگری۱۰
جمع کل۳۵۰
مصرف سالیانه انرژی
برق ۷۲۰۰۰کیلو وات ساعت
آب شرب۳۰۰متر مکعب
گاز۱,۵۰۰متر مکعب
سوخت۰لیتر
سرمایه گذاری
سرمایه گذاری ثابت۱۰,۸۴۵میلیون ریال
سرمایه در گردش۶,۱۵۵میلیون ریال
کل سرمایه گذاری۱۷,۰۰۰میلیون ریال
شاخص های مالی و اقتصادی
درآمد یا فروش سالیانه ۱۹,۳۲۴میلیون ریال
سود ویژه۴,۲۰۱میلیون ریال
دوره بازگشت سرمایه پس از بهره برداری۳سال
نرخ بازگشت سرمایه یا نرخ بازدهی سرمایه۳۳%درصد
نقطه سر به سر۲۷%درصد
فروش در نقطه سر به سر۵,۱۳۱میلیون ریال
فروش سرانه۹,۶۶۲میلیون ریال
اشتغالزائی۲نفر
سرمایه گذاری ثابت سرانه۵,۴۲۳میلیون ریال
نسبت سود به فروش۲۲%درصد
نسبت سود به سرمایه ثابت۳۹%درصد

  طرح توجیهی پرورش گوسفند حاوی فایل word و pdf برای دانلود می باشد

 

گوسفندپرواری در مقایسه با سایر دام‌ها به جیره نگهداری کمتری احتیاج دارد و بیشتر غذایی را که دریافت می‌کند صرف تولید رشد و نمو خود می‌کند به همین دلیل  در بیشتر کشورها از نظر اقتصادی در رتبه اول قرار دارد. اینکه سرمایه اولیه به چه میزان باید باشد به عوامل مختلفی بستگی دارد مثلاً تعداد گوسفندانی که می خواهید بخرید یا زمینی که قصد خرید یا اجاره و رهن یا خرید آنرا دارید تعداد نیروی مشغ.ل به کار و … .این به همت و تلاش و سرمایه شما بستگی دارد. با ۳۰ میلیون هم میشه در این شغل سرمایه گذاری کرد، با یک میلیارد هم میشه پرواربندی بره را شروع کرد. طیف سرمایه هیچ مشکلی در کار شما اختلالی ایجاد نمیکند. 

انواع پرواربندی: 
۱- پروار بندی بره های شیری ۲- پروار بندی به روش مرتع ۳- پرواربندی بره های جوان : ( معمولترین روش پرواربندی در ایران همین روش است) ۴- پروار بندی گوسفندان پیر

نکات قابل توجه در پروار بندی :
۱- تهیه و خرید دام مناسب در صورت امکان انتخاب نوع بره برای پروار بندی بره نواد هایی انتخاب شوند که از نظر مقدار رشد و سرعت رشد قابلیت بالایی دارند مثل نواد ها ی مغانی کردی و شال 
۲۲- رعایت نکات بهداشتی از جمله حداقل دو هفته قبل از شروع پروار بندی به بره ها داروهای ضد انگلی داده می شود همچنین در همین زمان بر علیه بیماری های انتروتوکسمی و اکسینه گردند .
۳۳- مخارج تغذیه همیشه بالاترین رقم هزینه را تشکیل می دهد لذا قبل از شروع پروار بندی مواد غذایی تهیه شده باشند
۴۴- هرگونه تغییر یا اضافه کردن مواد پرانروی یا با کیفیت و ماهیت متفاوت در جیره بره های پرواری نیز باید به تدریج و بنایی باشد.
۵۵- مدتی پس از پرواربندی بره هایی که رشد خوبی ندارند بایداز گله حذف شوند و به جای انها بره های جدیدجایگزین شوند.
۶- مهمترین مسئله در پرواربندی تنظیم جیره و تغذیه با جیره تنظیمی در برنامه صحیح است.

 

طرح توجیهی پرورش گوسفند پرواری۱۰۰راسی

ساختمان و تاسیسات:
پرورش گوسفند و بز نیاز به جایگاه و تجهیزات زیاد و پر خرج در مقایسه با گاو و طیور ندارد. با این که سیستم های پرورش گوسفند متنوع و متعدداند اما به طور کلی در هر سیستم پرورشی ضرورت دارد گوسفند از تاثیر سو عوامل نا مساعد اب و هوایی محافظت گردد.
اصول جایگاه :
۱- قبل از احداث جایگاه باید اطلاعات کافی از شرایط جغرافیایی منطقه بدست اورد و محلی را انتخاب کرد که از زمین های اطراف بلند تر باشد
۲۲- گوسفند حیوانی است که حساسیت شدید به باد و کوران دارد لذا برای اسایش حیوان و نیز برای جلوگیری از انتشار بیماری ها باید جهت جایگاه حیوان بر خلاف وزش باد های موسمی منطقه و رو به افتاب باشد .
۳۳- جایگاه باید به گونه ای احداث شود که بتوان رطوبت ودرجه حرارت ان را کنترل نمود زیرا گوسفند در برابر هوای گرم و مرطوب حساس است و در نتیجه میل به تغذیه در اوکاهش می یابد.
۴۴- به دلیل الودگی فاضلاب جایگاه گوسفند ، فضولات و نیز بیماری های مشترک بین انسان و دام لازم است جایگاه پرورش گوسفند دور از محل سکونت انسان ها باشد.
۵- محل جایگاه باید به گونه ای انتخای شود که به راحتی به انبار علوفه دست رسی داشته باشد.
 باید جایگاه را با مصالحی ساخت که به منظور مبارزه با افات و امراض گوسفند قابل ضد عفونی کردن باشد

سرفصل های طرح توجیهی نوشته شده ویرایش امسال:
بررسی و معرفی طرح
زمین
محوطه سازی
ساختمان سازی
ماشین آلات و تجهیزات (مشخصات فنی آنها )
شرح مختصری از دانش فنی و روش تولید محصولات
تاسیسات عمومی و تجهیزات با مشخصات فنی آنها
وسایل حمل و نقل داخل و خارج
مواد اولیه و بسته بندی
آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی
برآورد هزینه ثابت
هزینه های سرمایه ای
هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد هزینه استهلاک پس از اجرا
هزینه تولید سالیانه
قیمت تمام شده هر واحد
قیمت فروش محصولات
محاسبه نقطه سر به سر
درصد فروش در نقطه سربه سر
سود و زیان
ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن
ارزش افزوده نا خالص
ارزش افزوده خالص
نسبت افزوده ناخالص به فروش
نسبت افزوده خالص به فروش
نسبت افزوده خالص به سرمایه گذاری کل
سرمایه ثابت سرانه
سرمایه ثابت سرانه
کل سرمایه گذاری سرانه
نرخ بازدهی سرمایه
دوره برگشت سرمایه

 

*جهت تهیه طرح توجیهی طرح توجیهی پرورش گوسفند پرواری۱۰۰راسی  برای اخذ مجوز و وام بانکی  با ما در تماس باشید* مهندس امینی ۰۹۳۳۹۵۶۴۵۳۰ 


** در صورت وجود هر نوع مشکل در دانلود هر یک از فایل ها از طریق تلگرام یا واتس آپ به شماره ۰۹۳۳۹۵۶۴۵۳۰ اطلاع و فایل را دریافت فرمایید.**

طرح توجیهی پرواربندی گوسفند ۱۰۰ راسی (word,pdf) ویرایش سال جدید محصول واحد مقدار پشم ۸۰۰ کیلوگرم   بره نر گوشتی  ۱۰۰ راس کود ۳۷ تن زمین مورد نیاز ۱,۰۰۰ متر مربع جایگاه مسقف بلوکی ۱۳۰ بهار بند ۱۶۰ جایگاه انبارمواد کنسانتره   بلوکی ۱۸ جایگاه علوفه   بلوکی ۱۰ قرنطینه  بلوکی ۱۲ زایشگاه  بلوکی ۰ حمام ضد کنه  بلوکی ۱۰ خانه کارگری ۱۰ جمع کل ۳۵۰ مصرف سالیانه انرژی برق  ۷۲۰۰۰ کیلو وات ساعت آب شرب ۳۰۰ متر مکعب گاز ۱,۵۰۰ متر مکعب سوخت ۰ لیتر سرمایه گذاری سرمایه گذاری ثابت ۱۰,۸۴۵ میلیون ریال سرمایه در گردش ۶,۱۵۵ میلیون ریال کل سرمایه گذاری ۱۷,۰۰۰ میلیون ریال شاخص های مالی و اقتصادی درآمد یا فروش سالیانه  ۱۹,۳۲۴ میلیون ریال سود ویژه ۴,۲۰۱ میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه پس از بهره برداری ۳ سال نرخ بازگشت سرمایه یا نرخ بازدهی سرمایه ۳۳% درصد نقطه سر به سر ۲۷% درصد فروش در نقطه سر به سر ۵,۱۳۱ میلیون ریال فروش سرانه ۹,۶۶۲ میلیون ریال اشتغالزائی ۲ نفر سرمایه گذاری ثابت سرانه ۵,۴۲۳ میلیون ریال نسبت سود به فروش ۲۲% درصد نسبت سود به سرمایه ثابت ۳۹% درصد   طرح توجیهی پرورش گوسفند حاوی فایل word و pdf برای دانلود می باشد   گوسفندپرواری در مقایسه با سایر دام‌ها به جیره نگهداری کمتری احتیاج دارد و بیشتر غذایی را که دریافت می‌کند صرف تولید رشد و نمو خود می‌کند به همین دلیل  در بیشتر کشورها از نظر اقتصادی در رتبه اول قرار دارد. اینکه سرمایه اولیه به چه میزان باید باشد به عوامل مختلفی بستگی دارد مثلاً تعداد گوسفندانی که می خواهید بخرید یا زمینی که قصد خرید یا اجاره و رهن یا خرید آنرا دارید تعداد نیروی مشغ.ل به کار و … .این به همت و تلاش و سرمایه شما بستگی دارد. با ۳۰ میلیون هم میشه در این شغل سرمایه گذاری کرد، با یک میلیارد هم میشه پرواربندی بره را شروع کرد. طیف سرمایه هیچ مشکلی در کار شما اختلالی ایجاد نمیکند.  انواع پرواربندی:  ۱- پروار بندی بره های شیری ۲- پروار بندی به روش مرتع ۳- پرواربندی بره های جوان : ( معمولترین روش پرواربندی در ایران همین روش است) ۴- پروار بندی گوسفندان پیر نکات قابل توجه در پروار بندی : ۱- تهیه و خرید دام مناسب در صورت امکان انتخاب نوع بره برای پروار بندی بره نواد هایی انتخاب شوند که از نظر مقدار رشد و سرعت رشد قابلیت بالایی دارند مثل نواد ها ی مغانی کردی و شال  ۲۲- رعایت نکات بهداشتی از جمله حداقل دو هفته قبل از شروع پروار بندی به بره ها داروهای ضد انگلی داده می شود همچنین در همین زمان بر علیه بیماری های انتروتوکسمی و اکسینه گردند . ۳۳- مخارج تغذیه همیشه بالاترین رقم هزینه را تشکیل می دهد لذا قبل از شروع پروار بندی مواد غذایی تهیه شده باشند ۴۴- هرگونه تغییر یا اضافه کردن مواد پرانروی یا با کیفیت و ماهیت متفاوت در جیره بره های پرواری نیز باید به تدریج و بنایی باشد. ۵۵- مدتی پس از پرواربندی بره هایی که رشد خوبی ندارند بایداز گله حذف شوند و به جای انها…

امتیاز

امتیاز کل

با امتیاز دادن ما رو در جهت بهبود مطالب یاری فرمایید

امتیاز کاربران: ۴٫۷۳ ( ۳ رای)
۰ bigtheme
مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0