طرح توجیهی گلخانه زعفران (word,pdf) – سال ۱۴۰۳

 طرح توجیهی گلخانه زعفران (word,pdf) ویرایش سال جدید

-عنوان فعاليت:کشت و بسته بندی  زعفران   گلخانه ای
-ظرفيت :کیلوگرم۲۵زعفران پوشال قلمدار
تن۱۰پیاز زعفران
-اشتغال طرح :۳ نفر فصلی و    ۲ قراردادینفر
سرمايه گذاري کل طرح :۶,۲۷۰میلیون ریال
ميزان زمين طرح :۴,۲۰۰متر مربع
ميزان زیر بنا :۲۰۰متر مربع
درامد سالانه در سال مبنا:  ۶,۴۹۰متر مربع
سود سالانه در سال مبنا:   ۲,۵۷۷متر مربع
نقطه سربه سر جاری  :۴۴درصد
مدت برگشت سرمايه :۳سال
نرخ بازدهي سرمايه :۳۵درصد

 

کشت زعفران به روش  گلخانه ای در طرح توجیهی گلخانه زعفران
از هر مکانی میتونید برای گلخانه استفاده کنید (مرغ داری پارکینگ دامداری زیرزمین و…)
سرمایه اولیه برای راه اندازی درصورت وجود مکان بین ۱۵۰ تا ۴۰۰ ملیون تومان میباشد برای ۱۵۰ متر گلخانه در ۵ طبقه که مقدار ۶ تن پیاز در ان مکان استفاده میشود
بازدهی محصول از این متراژ ۲۵ کیلو گرم میباشد که مبلغ هر کیلو فروش زعفران بین ۱۰ تا ۱۲ ملیون تومان میباشد در صورتی که از پیاز ۲۰ تا ۲۵ گرم استفاده شود.

 طرح توجیهی   احداث گلخانه زعفران حاوی فایل word و pdf برای دانلود می باشد

 

کشت زعفران به روش ایروپونیک در مکان اماده
از هر مکانی میتونید برای گلخانه استفاده کنید
مرغ داری پارکینگ دامداری زیرزمین و…
سرمایه اولیه برای راه اندازی درصورت وجود مکان بین ۶۰ تا ۹۰ ملیون تومان میباشد برای ۱۰۰ متر گلخانه در ۵ طبقه که مقدار ۶ تن پیاز در ان مکان استفاده میشود
بازدهی محصول از این متراژ ۳۰ کیلو گرم میباشد که مبلغ هر کیلو فروش زعفران بین ۱۰ تا ۱۲ ملیون تومان میباشد در صورتی که از پیاز ۲۰ تا ۲۵ گرم استفاده شود.


امکانات لازم جهت گلخانه زعفران:

۱-فوگر

۲-تایمر

۳-قفسه بندی

۴-مخزن برای انبار

۵-قالب های نگهدارنده پیاز زعفران

۶-سالن تولید سرپوشیده

 

قفسه ها را می توان با چوب یا فلز ساخت مهم این است که قفسه ای وجود داشته باشد. تا بشود طبق ها را بر روی آن قرار داد.

تهیه طبق : طبق ها حتما باید از جنس چوب باشد دلیل آن رطوبتی است که چوب در خود نگه می دارند. ابعاد طبق ها را می توان (۱۸۱) مترمربع تهیه کرد بهتر است برای سهولت در جابجایی ابعاد( ۱۸۷۰ متر مربع) استفاده شود.

چوب های کف طبق ها باید با فاصله ی ( ۰ / ۵) سانتی متری از هم قرار بگیرند تا هوا و رطوبت در زیر پیازها در گردش باشند. در مورد تهیه طبق ها می توانید به دلخواه عمل کنید و ضرورتی در اجرای دقیق این ابعاد نیست.

تأسیسات: گلخانه بسته به مکان راه اندازی آن در نقاط مختلف کشور متفاوت است. این امر را بهتر است به افراد مجرب که در طراحی و اجرای تأسیسات گلخانه تخصص دارند بسپارید. تجهیزاتی از قبیل سیستم سرمایشی و گرمایشی و رطوبت ساز نیاز است که بسته به موقعیت جغرافیایی مورد استفاده قرار می گیرد به طور مثال در یک شهر کویری که از اقلیم تابستان و زمستان خشک برخوردار می باشد از سیستم رطوبت ساز و سرمایشی (کولر آبی) باید استفاده گردد و نیازی به سیستم گرمایشی ندارد. ( در ادامه، مقدار رطوبت، دما و نور می پردازیم)

تمامی این اقدامات باید حداقل تا قبل از خردادماه به پایان برسند بعد از آماده سازی گلخانه باید تمامی محیط داخلی، قفسه ها و طبق ها را ضد عفونی کرد محلول ضد عفونی را از سم فروشی ها تهیه کنید.

پیاز زعفران اصلی ترین و مهم ترین مرحله که همه چیز به آن بستگی دارد و استارت کار در این زمان که خرداد ماه می باشد زده می شود. برای تهیه پیاز زعفران باید در خردادماه اقدام شود. پیاز زعفران در خردادماه به خواب حقیقی می رود و بهترین زمان برای جابجایی و حمل و نقل پیاز است .

 

بازگشت پیاز به خاک:

زمین موردنیاز به ازای پیاز موجود در هر طبق (۱*۱)(۲۰ متر مربع) می باشد خاک زمین باید از نوع خاک سبک یا از ترکیب شن و رس باشد تا پیاز بتواند علاوه بر تأمین مواد غذایی ، در مقابل شرایط خاص منطقه ای نیز مقاومت کند.

بهترین اقدام قبل از هر کاری این است که مقداری از خاک زمین مورد نظر را برای تست آزمایش خاک به آزمایشگاه مربوطه برده و شما را در این مورد راهنمایی کند و از کم و کیف زمین مطلع کنند. بعد از اقدامات لازم حال زمان آماده سازی زمین است زمین را باید در اوایل تیرماه شخم عمیق زد و در پایان دوره گل دهی اواخر آبان زمین را باید همراه با کود حیوانی گاوی که بهتر است از نوع پوسیده شده باشد به مقدار (۵۰ تن) و (۲۰۰ کیلو) از کودهای فسفاته و پتاسه درصورت توصیه آزمایشگاه در زمین پخش کرده و بعد باید زمین را در عمق (۲۵ تا ۳۰ سانتی متر) شخم و دیسک زد.(خاک باید به صورت کاملا دست ریز و نرم باشد.)

اگر تجربه ای از کشاورزی ندارید بهتر است از کشاورزان با متخصصین برای آماده سازی زمین کمک بگیرید(تمامی آمار و ارقام کود بر احتساب هکتار محاسبه شده است.) بعد از آماده سازی زمین حال زمان کاشت پیازها و زمین است روش کاشت پیازها بسته به مناطق مختلف کشور متغیر است.

در مناطق پرباران می توان در زمین های شیب دار یا به روش پشت کاری پیاز را کشت کرد. ( مناطقی که خاک مرطوبی دارند پیازهای بسیار درشت و مرغوب به دست می آورند ولی رطوبت بیش از اندازه و بارندگی زیاد باعث می شود تا پیاز به آفت قارچ مبتلا شود پس باید در زمین های شیب دار یا به روش پشت کاری کشت شود.)

در مناطق دیگر کشورمان می توان بر روی زمین های صاف و هموار پیازها را کشت کرد برای انتقال پیاز باید زمین را شیار کشی کرد شیارها با عمق (۲۰ الی ۲۵ سانتی متر و با فاصله ی (۱۰ سانتی متر) حفر میشوند و پیازها به صورت ردیفی در کنار هم با فاصله ی (۵ سانتی متر) کاشته می شود.

قبل از نشاندن پیاز در خاک بهتر است یک مشت کود گاوی پوسیده را در طول یک متر و یک مشت مخلوط پتاس، فسفر و ازت را در طول ۸۰ متر در داخل شیار پاشیده و بعد پیاز را در بستر قرار داده و بر روی آن خاک ریخته شود.

طرح توجیهی احداث گلخانه زعفران

در مناطق سردسیر بهتر است پیازها در عمق ۲۵ سانتیمتر کشت شود تا از گزند سرمای شدید و یخ بندان و آفات در امان باشند) بعد از کاشت پیاز زعفران حال زمان آب دهی به زمین فرا می رسد و این هم نیز بسته به مناطق مختلف کشور انجام پذیرد . آبیاری زمین در صورتی که زمین خشک باشد باید نهایتا (۳ تا ۴ روز بعد از کاشت آبیاری شود و در مناطقی که قبل یا بعد از کاشت باران آمده باشد باید ۱۰ تا ۱۵ روز بعد اقدام به آبیاری کرد. (توجه داشته باشید در مناطق سردسیر باید دقت کرد که ابیاری در زمانی صورت گیرد. که هوا بسیار سرد نباشد که موجب یخ بندان زمین شود.)

درضمن اگر شما می خواهید این روش را به صورت پایلوت و آزمایشی با در سطوح کوچک اجراء کنید می توانید پیازها را در سبدهای میوه کشت کنید و در حیاط منزل یا پشت بام نگهداری کنید.

محلول پاشی: حال بعد از کاشت پیاز و آبیاری آن علفهای آن رشد کرده و زمان محلول پاشی میباشد محلول پاشی نوعی کود رسانی از طریق برگ به گیاه است این کار باید در بهمن ماه صورت گیرد هر نوع کود دهی به زمین از بهمن ماه به بعد بی تأثیر می باشد زیرا پیاز زعفران ریشه خود را از دست داده و تغذیه فقط از طریق برگ گیاه صورت می گیرد.

شرایط آب و هوای محلول پاشی: دمای محیط در این زمان از ۱۰ درجه باید بیشتر باشد و ۲۴ ساعت قبل و بعد بارندگی نباشد محلول پاشی را زمانی شروع کنید که شبنم صبحگاهی از روی برگها کم شده باشد و برگ خیس نباشد مثلا از ۱۰ صبح تا ۲ بعداز ظهر زمان مناسبی می باشد. آب مصرفی باید زلال و بدون گل و لای و املاح باشد بهتر است از آب خیلی سرد و یخ استفاده نشود.

کودهای محلول پاشی متنوع هستند در نظر داشته باشید از فروشنده در مورد اختلاط ها و دوزهای مصرفی سوال کنید. استفاده از ریز مغذی و اسید آمینه و جلبک دریایی همراه با کود NPK در اولویت می باشد.

میزان آب استفاده شده در محلول پاش

مقدار آب مصرفی در یک هکتار برای محلول پاشی در اوایل دوره که برگ کم هست بیشتر از ۴۰۰ لیتر نباشد ولی بعد با رشد برگ و افتادن برگها روی هم مقدار آب افزایش پیدا می کند و به ۱۰۰۰ لیتر می رسد . البته مقدار آب محلول پاشی به نوع کود مصرفی بر می گردد) پس حتما با فروشنده مشورت کنید. نکته هر چه تعداد محلول پاشی بیشتر باشد بهتر است در تکرار محلول پاشی از کودهای متفاوت استفاده کنید و چون هر کودی یک دوز مصرفی دارد حتما اختلاط ها و دوزهای مصرفی را از اطلاعات برچسب یا از فروشنده ها بپرسید.

تامین عناصر ضروری زعفران از تزریق سبزینه در بهمن ماه و اواسط اسفندماه باعث افزایش قدرت پیاز دختری ودرشت شدن آن وتبعا افزایش گل دهی در سال بعد میشود. بعد از محلول پاشی دوره بعدی آبیاری در اول اسفندماه برای مناطق گرم سیر صورت می گیرد در مناطق پر باران و مرطوب نیاز به این آبیاری نمی باشد.

مرحله بعد آبیاری در اول اسفند می باشد این ابیاری در صورتی انجام می گیرد که بارندگی به مقدار کافی نباشد و زمین رطوبت خود را از دست داده باشد مانند مناطق گرمسیر در مناطق مرطوب و پرباران نیاز به این آبیاری نیست . بعد از پیدا شدن علفهای هرز باید آنها را به طور مرتب وجین کرد( وجین به معنای کندن و از بین بردن علفهای هرز می باشد) علفهای هرز از طریق رقابت با گیاه زعفران از نظر آب و مواد غذایی و نور خورشید سبب کاهش محصول می شود . علاوه براین ممکن است میزبان تعداد زیادی از حشرات و جوندگان و بیماری ها باشد.

وجین مزرعه در هر زمان که علفهای هرز رشد کردند ضروری است . برای از بین علفهای هرز از علف کش ها استفاده می شود که این کار توصیه نمی شود . سموم می توانند به گیاه زعفران صدمه وارد کنند بعد از وجین کردن زمین حال زمان مرحله دوم محلول پاشی است این مرحله نیز با همان شرایطی که قبلا توضیح داده شده بود در اواسط اسفند ماه صورت می گیرد.

مرحله بعد آبیاری در آخر اسفند است این آب برای حفظ رطوبت پیاز در خاک مهم است و درشتی پیاز دختر را حفظ می کند. از آنجا که این آبیاری فقط برای حفظ رطوبت خاک انجام می شود به مناطق پرباران توصیه نمی شود در اوایل فروردین ماه یک دوره محلول پاشی دیگر توصیه می شود که کمک به ذخیره نیرو برای بازدهی بالا در زمان گل دهی می کند.

مرحله آخر آب دهی ( زردآب) این آب قبل از زرد شدن برگهای زعفران صورت می گیرد و آخرین آبیاری زعفران به حساب می آید که بسته به مناطق مختلف کشور(سردسیر و گرمسیر) زمان آن متغیر است که در اردیبهشت صورت می گیرد.

در کل زمان آبیاری زرد آب را چگونه متوجه شویم؟

زمانی که برگها کم کم زرد می شود و قبل از زردی کامل باید آبیاری صورت گیرد در مناطقی که بارندگی صورت گرفته و یا رطوبت خاک بالا می باشد نیاز به زرد آب نیست. بعد از زرد و خشک شدن برگها پیاز تازه متولد شده به خواب حقیقی می رود و در این زمان که معمولا آخر اردیبهشت یا اوایل خرداد می باشد پیاز از زمین جدا می شود و آماده برای انتقال به گلخانه می شود. زمان جدا سازی پیاز از زمین باید مراقب باشید تا به پیازها آسیبی نرسد).

مزایا و معایب کشت آیروپونیک زعفران در طرح توجیهی گلخانه زعفران

ردیفمزایای زعفران گلخانه ایمعایب زعفران گلخانه ای
 ۱میزان مصرف آب کمترقیمت بالای تاسیسات و دستگاه ها،مانند رطوبت ساز و….
 ۲سم پاشی راحت و کنترل شدهدوباره کاری :در وقت خواب ،پیازها از گلخانه به زمین برده می شوند و مجددا در برای بار دهی به فضای گلخانه باز میگردند.
 ۳پیاز زعفران در حین مراحل فعالیت موردحمله جوندگان (مخصوصاً موش ها) قرار نمی گیرد.به ازای هر ۱۰۰ متر گلخانه، نیازمند ۳ تا ۵ هزار متر زمین زراعی هستیم
۴نور و رطوبت کاملاً تحت اختیار و کنترل شما می باشددر حین دوباره کاری، پیاز ها آسیب خواهند دید
 

۵

عیار زعفران در کشت سنتی بین ۱۲-۲۴ می باشد در صورتی که این عیار به روش ایروپونیک نزدیک به ۲۴ استوقت و مراقبت زیادی را طلب میکند
۶نگران مسائل مربوط به طبیعت نیستیم (باران)برداشت کمتر نسبت به زمین

(از ۱۰۰۰متر زمین زراعی،با کشت ۶۰۰کیلوگرم پیاز زعفران، حدود ۲ کیلو گرم زعفران خشک دریافت میکنیم که این امر در گلخانه اتفاق نمی افتد و با خوشبینانه ترین دید، هزینه های انجام شده در گلخانه، محصول زعفران گلخانه ای را گران قیمت کرده و در موقعیت های جغرافیایی که امکان کشت سنتی و یا فضای باز را دارا هستیم،این روش (کشت آیروپونیک زعفران )مقرون به صرفه نیست).

 

 

 

 ۷ عاری از هر گونه آلودگی (کنه ای و قارچی)
 ۸تولید محصولی بهداشتی به لحاظ عدم تماس گل زعفران با کودهای موجود در سطح زمین

 

  • با توجه به اینکه کشور چین ازجمله کشور هایی است که در تولید زعفران سرمایه‌گذاری کرده، ازآنجایی‌که در چین هزینه نیروی کار ارزان‌تر و هزینه‌های تولید نسبت به ایران پایین‌تر است , این زعفران را تولید و به بازار عرضه می‌کند , البته هنوز رقیب جدی برای ایران به‌حساب نمی آید و کشور ما به درزمینهٔ کشت زعفران هنوز هم حرف اول را می‌زند و  حدود ۹۰ درصد زعفران جهان از ایران صادر می شود ،  ولی  ازآنجایی‌که که در کشورمان طی سال‌های آتی هرچند زمین‌های زیر کشت زعفران از ۱۵۲ تن در سال به ۲۸۰ تن رسیده است ولی راندمان تولید زعفران که ۳٫۲ کیلوگرم در هکتار بوده، تغییری نکرده است و این موجب نگرانی است , باید حتماً به این موضوع توجه داشته باشید که  ممکن است در آینده زعفران چینی باقیمت بسیار ارزان‌تر وارد بازار شود و کسب‌وکار این کشت باارزش را با مشکل مواجه کند.

 

کشت زعفران به چه آب‌وهوایی نیاز دارد؟

با توجه به اینکه زعفران در گروه گیاهان گرمسیری قرار می گیرد، آب‌وهوای مناسب جهت پرورش آن، مناطقی است که تابستانی گرم و خشک دارند و آب‌وهوای آن‌ها در زمستان و پاییز، معتدل و ملایم باشد. این مناطق، مناطق استاندارد جهت کشت زعفران هستند. البته ممکن است که آب‌وهوای گفته‌شده در همه شرایط یکسان نباشد، یعنی ممکن است گیاه زعفران خود را با محیط ناسازگار تطبیق دهد و رشد خوبی در یک منطقه با شرایط غیراستاندارد داشته باشد.

 

 شروع به کار کشت گلخانه ای زعفران:

۱۵۰ متر ساختمان که ۱۰۰ متر سطح کشت گلخانه میباشد ،در ۵ طبقه اجرا میشود و مقدار ۶ الی ۷ تن پیاز در آن مکان استفاده میشود
۴۰۰۰ متر زمین جهت بازگرداندن ۷ تن پیاز از گلخانه به خاک
میزان درآمد در سال بالای ۲۵۰ میلیون تومان (برای ۱۰۰ متر زیر کشت)
این روش در همه جای ایران قابل کشت می باشد.
فصل کاشت : خرداد ماه

فصل برداشت زعفران : آذرماه
مرغ داری، پارکینگ، دامداری، زیرزمین، گلخانها، سالن پرورش قارچ و…
هزینها شامل قفسه طبق کولر مه پاش و پیاز میباشد .
این هزینها فقط برای یک بار پرداخت میشود و هزینهای دیگر هر ساله از قبال تکثیر پیازهای مازاد جبران میشود(پیاز زعفران هرسال تولید مثل میکند و تکثیر میشود)
اگر سرمایه زیادی برای شروع کار ندارید میتوانید با متراژ کمتر شروع کنید هیچ ضرورتی بر اجرا سطح کاشت بالا نیست.

 

دلایل جذابیت طرح توجیهی گلخانه زعفران:


در نوع کشت گلخانه ای به دلیل استفاده از پیاز درشت و مرغوب و بدون بیماری و نگهداری در بهترین شرایط دمایی و محیطی راندمان بازدهی محصول نسبت به روش کشت سنتی بسیار بالاتر بوده، به طوری که برداشت محصول کلاله خشک شده به روش سنتی در هر هکتار به میانگین هفت کیلو بوده این میزان در روش کشت گلخانه ای به میانگین ۲۳ تا ۲۵ کیلو در هکتار رسیده است.

در حال حاضر با مشکل بیکاری در کشور به دلیل خشکسالی و …  کشت نوین گلخانه ای زعفران باعث به کارگیری نیروی کار بیشتر و اشتغال زای در کشور میشود که خود امری ضروری و بسیار مفید می باشد.

سرفصل های طرح توجیهی نوشته شده ویرایش امسال:
بررسی و معرفی طرح
زمین
محوطه سازی
ساختمان سازی
ماشین آلات و تجهیزات (مشخصات فنی آنها )
شرح مختصری از دانش فنی و روش تولید محصولات
تاسیسات عمومی و تجهیزات با مشخصات فنی آنها
وسایل حمل و نقل داخل و خارج
مواد اولیه و بسته بندی
آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی
برآورد هزینه ثابت
هزینه های سرمایه ای
هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد هزینه استهلاک پس از اجرا
هزینه تولید سالیانه
قیمت تمام شده هر واحد
قیمت فروش محصولات
محاسبه نقطه سر به سر
درصد فروش در نقطه سربه سر
سود و زیان
ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن
ارزش افزوده نا خالص
ارزش افزوده خالص
نسبت افزوده ناخالص به فروش
نسبت افزوده خالص به فروش
نسبت افزوده خالص به سرمایه گذاری کل
سرمایه ثابت سرانه
سرمایه ثابت سرانه
کل سرمایه گذاری سرانه
نرخ بازدهی سرمایه
دوره برگشت سرمایه

 

 

 

*جهت تهیه طرح توجیهی احداث گلخانه زعفران  برای اخذ مجوز و وام بانکی  با ما در تماس باشید* مهندس امینی ۰۹۳۳۹۵۶۴۵۳۰ 


** در صورت وجود هر نوع مشکل در دانلود هر یک از فایل ها از طریق تلگرام یا واتس آپ به شماره ۰۹۳۳۹۵۶۴۵۳۰ اطلاع و فایل را دریافت فرمایید.**

 طرح توجیهی گلخانه زعفران (word,pdf) ویرایش سال جدید -عنوان فعاليت: کشت و بسته بندی  زعفران   گلخانه ای -ظرفيت : کیلوگرم ۲۵ زعفران پوشال قلمدار تن ۱۰ پیاز زعفران -اشتغال طرح : ۳ نفر فصلی و    ۲ قراردادی نفر سرمايه گذاري کل طرح : ۶,۲۷۰ میلیون ریال ميزان زمين طرح : ۴,۲۰۰ متر مربع ميزان زیر بنا : ۲۰۰ متر مربع درامد سالانه در سال مبنا:  ۶,۴۹۰ متر مربع سود سالانه در سال مبنا:   ۲,۵۷۷ متر مربع نقطه سربه سر جاری  : ۴۴ درصد مدت برگشت سرمايه : ۳ سال نرخ بازدهي سرمايه : ۳۵ درصد   کشت زعفران به روش  گلخانه ای در طرح توجیهی گلخانه زعفران از هر مکانی میتونید برای گلخانه استفاده کنید (مرغ داری پارکینگ دامداری زیرزمین و...) سرمایه اولیه برای راه اندازی درصورت وجود مکان بین ۱۵۰ تا ۴۰۰ ملیون تومان میباشد برای ۱۵۰ متر گلخانه در ۵ طبقه که مقدار ۶ تن پیاز در ان مکان استفاده میشود بازدهی محصول از این متراژ ۲۵ کیلو گرم میباشد که مبلغ هر کیلو فروش زعفران بین ۱۰ تا ۱۲ ملیون تومان میباشد در صورتی که از پیاز ۲۰ تا ۲۵ گرم استفاده شود.  طرح توجیهی   احداث گلخانه زعفران حاوی فایل word و pdf برای دانلود می باشد   کشت زعفران به روش ایروپونیک در مکان اماده از هر مکانی میتونید برای گلخانه استفاده کنید مرغ داری پارکینگ دامداری زیرزمین و... سرمایه اولیه برای راه اندازی درصورت وجود مکان بین ۶۰ تا ۹۰ ملیون تومان میباشد برای ۱۰۰ متر گلخانه در ۵ طبقه که مقدار ۶ تن پیاز در ان مکان استفاده میشود بازدهی محصول از این متراژ ۳۰ کیلو گرم میباشد که مبلغ هر کیلو فروش زعفران بین ۱۰ تا ۱۲ ملیون تومان میباشد در صورتی که از پیاز ۲۰ تا ۲۵ گرم استفاده شود. امکانات لازم جهت گلخانه زعفران: ۱-فوگر ۲-تایمر ۳-قفسه بندی ۴-مخزن برای انبار ۵-قالب های نگهدارنده پیاز زعفران ۶-سالن تولید سرپوشیده   قفسه ها را می توان با چوب یا فلز ساخت مهم این است که قفسه ای وجود داشته باشد. تا بشود طبق ها را بر روی آن قرار داد. تهیه طبق : طبق ها حتما باید از جنس چوب باشد دلیل آن رطوبتی است که چوب در خود نگه می دارند. ابعاد طبق ها را می توان (۱۸۱) مترمربع تهیه کرد بهتر است برای سهولت در جابجایی ابعاد( ۱۸۷۰ متر مربع) استفاده شود. چوب های کف طبق ها باید با فاصله ی ( ۰ / ۵) سانتی متری از هم قرار بگیرند تا هوا و رطوبت در زیر پیازها در گردش باشند. در مورد تهیه طبق ها می توانید به دلخواه عمل کنید و ضرورتی در اجرای دقیق این ابعاد نیست. تأسیسات: گلخانه بسته به مکان راه اندازی آن در نقاط مختلف کشور متفاوت است. این امر را بهتر است به افراد مجرب که در طراحی و اجرای تأسیسات گلخانه تخصص دارند بسپارید. تجهیزاتی از قبیل سیستم سرمایشی و گرمایشی و رطوبت ساز نیاز است که بسته به موقعیت جغرافیایی مورد استفاده قرار می گیرد به طور مثال در یک شهر کویری که از اقلیم تابستان و زمستان خشک برخوردار می باشد از سیستم رطوبت ساز…

امتیاز

امتیاز کل

با امتیاز دادن ما رو در جهت بهبود مطالب یاری فرمایید

امتیاز کاربران: ۴٫۱ ( ۱۲ رای)
۰ bigtheme
مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

  1. رضا :
    ۵ شهریور ۱۳۹۶

    محصول را انتخاب میکنم مفید بود استفاده کردیم

  2. مهران قهرمانى دهبكرى :
    ۱۴ مرداد ۱۴۰۰

    سلام ، واقعاً ممنونم از اين همه زحمتى كه براى اين كار كشيده شده و من كلى از اين مقاله ياد گرفتم و لذت بردم
    بنده هم به تازگى طرحى در اين باره ارائه كرده ام و شكر خدا با موافقت مسولان شهرستان مهاباد قرار گرفته و در استانه ى شروع به كار هستم ، بنا براين تقاضا دارم كه به گونه اى با من تماس برقرار كنيد تا شايد خدا خواست بنده در ركاب شما باشم و طرحم را پياده سازى كنم ، چون به مقوله تجربه ايمان كامل و صد در صدى دارم .
    مى خواهم كمكم كنيد
    لازمه كه بگم من تا كنون هيچ فعاليتى نكردم از ترس اينكه با بى تجربگى خرابش كنم و نتيجه نگيرم .
    من ادم پر جنب و جوشى هستم كه كلاً فكر مى كنم هر كارى شدنيست اگر با علم و توان كافى براى ان كوشيد البته ،
    قهرمانى هستم ساكن شهرستان مهاباد

0